Dotazník "Poďte s nami otestovať detské slnečné okuliare Babiators"
Spoločnosť PROFIMED prináša na trh slnečné okuliare Babiators pre chlapcov aj dievčatá so spoľahlivým UV filtrom. Slnečné okuliare Babiators majú šošovky UV 400 so 100% ochranou proti škodlivému UVA a UVB žiareniu. Okuliare sú podrobované prísnym testom, aby ste mali istotu, že sú pre dieťa bezpečné – či už ich má vaša ratolesť poslušne na očiach alebo ich skúma ústočkami.

Okuliare Babiators sú vyrábané z rezistentných materiálov, ktoré sú pre dieťa zároveň pohodlné. Vďaka flexibilným gumovým rámčekom a šošovkám odolným proti nárazom je možné okuliare ohýbať, krútiť s nimi alebo na ne šliapnuť a napriek tomu sa nezlomia. Verte, vyskúšali sme to .-)

Babiators nie sú len funkčné, ale aj módne a zábavné okuliare pre chlapcov a dievčatá!

Ak ste mamička milujúca šetrné produkty a chcete pre svoje dieťatko len to najlepšie, neváhajte a zapojte sa do nášho TESTOVANIA detských okuliarov Babiators.

Vyplňte detailne a poctivo s DIAKRITIKOU náš dotazník, skontrolujte si pred odoslaním SPRÁVNOSŤ vašich osobných údajov, aby sme vám balíček mohli zaslať domov :-) Vybrané testerky budeme kontaktovať.