Dotazník "Poďte s nami otestovať LACTOSOLV"
Ak ste niekedy po konzumácií mliečnych produktov pocítili náhle kŕče v žalúdku, je možné, že netolerujete laktózu. Nejde o nič výnimočné. V stredoeurópskych a východoeurópskych krajinách trpí niektorou z foriem laktózovej intolerancie 10 až 20% populácie. O aký presne problém sa jedná?

Laktózová intolerancia je neschopnosť dostatočne tráviť laktózu (mliečny cukor) z mlieka a mliečnych výrobkov. Prejavuje sa nepríjemnými tráviacimi ťažkosťami po ich konzumácii. Našťastie na tento problém poznáme riešenie. Je ním výživový doplnok LACTOSOLV® s obsahom enzýmu laktáza, ktorý je potrebný na trávenie mliečneho cukru.

Práve enzým laktáza je hlavnou aktívnou zložkou tohto produktu. Užíva sa pred každým jedlom s obsahom laktózy (1-3 kapsule podľa množstva laktózy v jedle, ktoré sa chystáte skonzumovať) a zapije sa vodou. Laktáza v jednej kapsule LACTOSOLV®u rozloží približne 30g laktózy, čo zodpovedá približne 0,5 l mlieka.

Ak aj vy trpíte laktózovou intoleranciou, neváhajte a zapojte sa do nášho TESTOVANIA.

Vyplňte detailne a poctivo s DIAKRITIKOU náš dotazník, skontrolujte si pred odoslaním SPRÁVNOSŤ Vašich osobných údajov, aby sme Vám balíček mohli zaslať domov :-) Ozveme sa vybraným testerkám.