Dotazník "Poďte s nami otestovať kokosové low-carb kolieska HAPPY MOMENT"
Kolieska HAPPY MOMENT, od slovenského výrobcu Happylife, sú vyrobené z kokosu, ovocia a čakankovej vlákniny. Tieto low-carb kolieska sú sladené čakankovým sirupom, ktorý sa získava z koreňa čakanky a bežne sa používa ako sladidlo (náhrada cukru) pri výrobe produktov z oblasti zdravej výživy. Má nižší glykemický index ako väčšina sladidiel a teda nízku kalorickú hodnotu. Vďaka obsiahnutej vláknine, uľahčujúcej trávenie, čakankový sirup zvyšuje pocit nasýtenia a preto je obľúbený u všetkých, ktorí si strážia svoju telesnú hmotnosť.

Bonusom naviac je, že tieto fantastické a chutné kokosové kolieska neobsahujú lepok ani laktózu a sú teda vhodné pre celiatikov, vegánov a pre všetkých, ktorí trpia laktózovou intoleranciou. V dvoch príchutiach jahoda alebo čučoriedka sú kolieska HAPPY MOMENT perfektnou zdravou mini maškrtou, ktorú je dobré nosiť pri sebe v kabelke a zahnať ňou náhly pocit hladu na desiatu, olovrant alebo po cvičení.

Ak vás popis týchto zdravých maškrtiek zaujal, neváhajte a zapojte sa do nášho TESTOVANIA.

Vyplňte detailne a poctivo s DIAKRITIKOU náš dotazník, skontrolujte si pred odoslaním SPRÁVNOSŤ Vašich osobných údajov, aby sme Vám balíček mohli zaslať domov :-) Ozveme sa vybraným testerkám.

Vaše Akčné ženy