Dotazník "Testovanie la Paula"
Kvalitná kozmetika by rozhodne mala obsahovať peptidy, ktoré podporujú tvorbu kolagénu, redukujú vrásky, stopy po akné, hydratujú pokožku a zároveň majú protizápalové účinky.

Kozmetika s obsahom peptidov je skvelou voľbou pre všetky typy pleti. Peptidy sú proteíny, ktoré opravujú poškodené bunky a podporujú tvorbu nových, čo zlepšuje celkovú štruktúru pleti. Peptidy zabezpečujú zdravý vzhľad pokožky, chránia pleť pred poškodením slnkom, vyhladzujú vrásky, jazvy a stopy po akné.

Ak hľadáte kozmetiku, ktorá vám dodá sebaistotu, posilní zdravie a vitalitu vašej pokožky a vlasov, skvelou voľbou je kozmetika la Paula, ktorá prináša výrobky od švajčiarskej značky LARENS. My vám ponúkame otestovať ich najpredávanejší produkt LARENS Biopeptide Serum Spray, ktorý je multifunkčný a rozmanitý v jeho možnostiach používania. Prípravok je určený na starostlivosť vlasov, pokožku tváre a celého tela. Má trojnásobný účinok – regeneruje, vyživuje a chráni.

Ak Vás tento prípravok zaujal, neváhajte a poďte ho s nami otestovať.

Vyplňte detailne a poctivo s DIAKRITIKOU náš dotazník, skontrolujte si pred odoslaním SPRÁVNOSŤ Vašich osobných údajov, aby sme Vám balíček mohli zaslať domov :-) Ozveme sa vybraným testerkám.

Vaše Akčné ženy